09:26

18.08.2021

Zeytinburnu’nda, 2013 yılında başlayan yolculuk mutlu sonla bitti… Zeytinburnu Belediyesi ve KİPTAŞ iş birliğiyle yapılan LocaMahal Konut Projesi’nde 1.262 konut ve 77 ticari bölümün anahtarları teslim edildi.

2013 yılında Zeytinburnu’nda başlayan kentsel dönüşüm sürecinde, Zeytinburnu Belediyesi ve KİPTAŞ arasında imzalanan protokolle temelleri atılan LocaMahal Konut Projesi’nde mutlu sona gelindi. 1.262 konut ve 77 ticari bölümden oluşan projenin mülk sahiplerine, düzenlenen bir törenle anahtarlar teslim edildi.

“GÜVENLİ, MODERN VE YAŞANILABİLİR BİR ZEYTİNBURNU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Törende bir konuşma yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, 2013 yılından bu yana Zeytinburnu Belediyesi ve KİPTAŞ’ın bu proje için sarf ettiği gayretin karşılığını bugün burada görüyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “2013 yılında KİPTAŞ ile imzaladığımız, 2017 yılında inşaata başlangıç süreciyle birlikte devam eden LocaMahal projesinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün 1.262 konut ve 77 ticari bölümden oluşan mülkleri sahiplerine teslim ettik. Bu güzel projenin tamamlanmasına katkı veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Zeytinburnu’nu daha güvenli, daha modern, daha yaşanabilir bir yer yapmak için büyük emek vermeye devam ediyoruz. LocaMahal Projesi, bu çabalarımızın güzel bir parçası olacak.” dedi.