20:59

09.03.2024

Güneydoğu Anadolu Bölgesi AK Parti Meclis Üyesi Tanıtım Toplantısı Kazlıçeşme Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa; Mardinliler Derneği Federasyonu Sedat Yöngör, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, Muhtarlar, Meclis Üyeleri ve Adayları katıldı.

AK Parti Meclis Üyesi Adayı Nimet Varşıllı, “Zeytinburnu’muza hizmet etmek ve Belediye Başkanımız Sayın Ömer Arısoy’un yol arkadaşı olmak için çıktığımız bu yolda her ne olursa olsun davamın ve Başkanımızın sonuna kadar yanındayım. Bu sebeple tüm Mardinli, Güneydoğulu hemşehrilerimden İstanbul’da Murat Kurum Başkanımıza, Zeytinburnu’nda Ömer Arısoy’a destek ve dualarınızı bekliyorum. Kıymetli Başkanımızın da dediği gibi Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın” dedi.

AK Parti Meclis Üyesi Adayı Avukat Gökhan Turgay ise yaptığı konuşmada; “Gurbeti memleket ettiğimiz Zeytinburnu’nu güzelleştirmek için canla başla çalışan Ömer Arısoy’a ve Meclis Üyesi Adayları olarak bizlere destek olmak için gelen herkese teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık. Zeytinburnu, Belediye Başkanımıza oylarımız ile emanet ettiğimiz evimiz biz ise burada yaşayan büyük bir aileyiz. Ömer Başkanımız burayı güzelleştirmek için canla başla gece gündüz demeden çalışıyor buna hepimiz şahidiz. İşin hakkını gerçek manada veriyor. Ben olsaydım şunu yapardım diyeceğimiz her şeyi kusursuz ve özverili bir şekilde yapıyor maşallah. Yeniden seçilmesi halinde yine var gücüyle çalışacağından hiçbir şüphemiz yok. Bu seçim de Başkanımıza desteklerimizin en güçlüsünü vermemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti Meclis Üyesi Adayı Ömer Ekin, “Meclis Üyeliği hizmet yolculuğunda kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü Ömer Arısoy gibi bir hizmet adayıyla bu yolculuğa çıkıyorum. Bu seçim sürecinden sizlerden destek bekliyorum. Tüm aile ve akrabalarınızın sürece katkı sunmalarını rica ediyorum. Zeytinburnu Ömer Arısoy ile şaha, İstanbul’da Murat Kurum ile muradına kavuşacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Meclis Üyesi Adayı İbrahim Cin, “Sokağa çıktığımız zaman göğsümüzü gere gere dolaşmamızı sağlayan Ömer Arısoy Başkanımıza hemşehrilerim ve şahsım adına teşekkürleri borç biliyorum. Murat Kurum ve Ömer Arısoy’a büyük bir destek bekliyorum hemşehrilerimden” dedi.

AK Parti Meclis Üyesi Adayı Avukat Işıl Ilgın Oktay, “Zeytinburnu artık tarihi dokusu ve kültürel değerleri ile İstanbul’un önde gelen değerlerinden birisidir. Özellikle son 20 yıl içerisinde AK Belediyecilik anlamında gelişmeye ve bir marka ilçe olma yolunda da ilerlemektedir. Siyasette Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak şereflenmek, sizlere hizmet etmek bizlere nasip olacaksa ne mutlu bana. Toplumda kadınların tecrübe ve yeteneklerini daha verimli kullanabilecekleri platformlar oluşturmayı amaç edinmiş, farkındalığı yüksek özgüvenli nitelikli bireyler olabilmemiz için toplumsal cinsel adaletli bakış açısıyla hukuk mücadelesi veren bir kadın avukatım. Desteklerinizi bu mücadelemizde dualarınızı bekliyoruz. İstanbul’da ve Zeytinburnu’nda sesiniz olmaya talibiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Emrehan Sav, “Yolumuzu AK Parti Gençlik Kolları’na düşüren Allah’a hamd ediyorum. Zeytinburnu’nda doğmuş büyümüş, ömrünün yarısını AK Parti çatısı altında Zeytinburnu’na hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. 2019 yılında Ömer Başkanımızın göreve gelmesinin ardından gençlik kolları bayrağını devraldık. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Ömer Başkanımız güler yüzüyle, tebessümüyle bizim en büyük motivasyon kaynağımızdı” dedi.

“BİZE DESTEK VERENLERİN YÜZÜNÜ AĞARTMAK İÇİN SEÇİLDİĞİMİZ GÜNDEN BERİ ÇALIŞTIK”

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Bu akşam Güneydoğu’yu temsil eden Meclis Üyelerimiz ile birlikte Meclis Üyesi Aday tanıtımını yapıyoruz. 2019 yılında bize sahip çıktınız. Bize Zeytinburnu’na hizmet etme şerefi verdiniz. Allah’a sonsuz şükürler olsun güveninize layık olmak için bize destek verenlerin yüzünü ağartmak için seçildiğimiz günden beri çalıştık. Şimdi sokağa çıktığımızda güzel bir teveccühle karşılaşıyoruz. 31 Mart’ta yeni bir dönemin kapılarını yine sizlerin desteğiyle açacağız. Şimdi yeni işler yapmak zamanı şimdi yeni hikâyeler yazmak zamanı. Önümüzde 23 günlük bir vakit kaldı. Yol arkadaşlarımdan bu 23 günü çok verimli bir şekilde değerlendirmelerini rica ediyorum. Zeytinburnu’nda seçim her zaman zor olmuştur. Allah’ın izniyle yeni bir rekor kırmak için hep birlikte tam bir seferberlik halinde çalışmaya var mısınız? Allah hepinizden razı olsun. Allah’ın izni hepinizin desteği ile Zeytinburnu’nda yeni bir rekor kıracağız. Allah bizi size ve Zeytinburnululara mahcup etmesin” şeklinde konuştu.