21:18

17.02.2024

AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, Ordu Mesudiyeliler Derneği’ne ziyarette bulundu. Arısoy yaptığı konuşmada “Bizim söz verdiklerimizin dışında bazı mecburiyetler dolayısıyla yaptıklarımız bir İl Belediyesi’nin yaptıkları kadardır” dedi.

Ömer Arısoy, 31 Mart 2024 seçimleri dolayısıyla Ordu Mesudiyeliler Derneği üyeleriyle buluştu.

Programa AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı.

ARISOY, “BU DÖNEM İBB AÇISINDAN BOŞ GEÇTİ”

Ömer Arısoy yaptığı konuşmada, “31 Mart’ta bir seçime gideceğiz. Burası bizi tanıyor. Bizim Zeytinburnu hikâyemiz 1992 yılında başladı. 2019 yılında ise Allah nasip etti Zeytinburnu’na hizmet etmeye başladık. Güzel işler yaptık. Verdiğimiz sözlerin tamamını tutmayı Allah nasip etti. Şehrin ihtiyaçlarına göre ortaya çıkan zaruretlere göre önümüzdeki dönemde de hizmetlerimizi devam ettirmek istiyoruz. Yine aynı aşkla aynı şevkle, samimiyet ve gayretle Zeytinburnu’muza hizmet etmek istiyoruz. Önümüzdeki dönemde de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde beraber olmak istiyoruz. Murat Kurum seçilirse bunun Zeytinburnu’nda başka bir yansıması olacağına inanıyorum. Açıkçası bu dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi açısından boş geçti. Hepinizden dua ve destek bekliyorum. Varsa herhangi bir sorusu temennisi olan memnuniyetle dinlemek isteriz” dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM İÇİN PROJELERİMİZİ 23 ŞUBAT CUMA AKŞAMI AÇIKLAYACAĞIZ”

Başkan Arısoy, “Önümüzdeki döneme ilişkin hayallerimizi, projelerimiz, hedeflerimizi 23 Şubat Cuma akşamı anlatacağız inşallah. Hepinizin bekleyeceğinizi umduğunuz hazırlıklarımız var. Zeytinburnu’muza daha çok eser katacağız Allah’ın izniyle. AK Parti olarak eser ve hizmet siyaseti bizim işimiz ama asıl önemli olan bu beş yıl boyunca Zeytinburnu’muzun bütün kesimleriyle kurduğumuz gönül bağını önemsiyorum. Bunu 5 yıl sonra tekrar sahaya çıktığımızda tekrar görüyorum ve bundan çok memnunum. Güzel bir ilgi var 31 Mart Zeytinburnu’nda inşallah AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın büyük zaferiyle sonuçlanacak” şeklinde konuştu.

“SÖZLERİMİZ DIŞINDA MECBURİYT DOLAYISIYLA YAPTIĞIMIZ İŞLER, BİR İL BELEDİYESİNİN YAPTIKLARI KADARDIR”

Ömer Arısoy, Ordu Mesudiyeliler Derneği’ndeki konuşmasını şöyle sonlandırdı: “Bizim söz verdiklerimizin dışında bazı mecburiyetler ve imkânlar dolayısıyla yaptıklarımız bir İl Belediyesi’nin yaptıkları kadardır. Bunun en son örneğini TBMM Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş’un katılımıyla hizmete açtık. Konyalı Camii hepinizin bildiği üzere Haziran 2019’da Sillivri depreminden sonra Valilik tarafından apar topar mühürlendi. Hızlıca yıkımını gerçekleştirdik. Etrafında dini tesis alanında kalan alanı tamamen kamulaştırdık. Tam bir külliye ortaya çıktı. Anaokulu, ibadet alanı, Kur’an Kursu, taziye evi ve dernek odasıyla güzel bir külliye ortaya çıktı. Dün açtık ancak bugün Zeytinburnu’na çok emek vermiş bir büyüğümüzü oradan uğurladık. Allah rahmet eylesin. Bu işlerin nasip olduğunu düşünüyorum. Biz iyi niyet, gayret ve samimiyetle yola çıktık. Allah da önümüzü açtı.”