20:48

19.02.2024

Başkan Ömer Arısoy, Konya Bozkır Harmanpınar Derneği’ne konuk oldu. Arısoy, “23 Şubat Cuma akşamı saat 19.30’da Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde önümüzdeki döneme ilişkin hayallerimizi anlatacağız. Bütün hemşehrilerimizi bekliyorum” dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Konya Bozkır Harmanpınar Derneği’ne misafir oldu. Programa Telsiz Mahallesi Muhtarı Edanur Menteş, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Doğuş, STK Temsilcileri ve esnaflar katıldı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Konya Bozkır Harmanpınar Dernek Başkanı Abdullah Akseki, “Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’a çıktığı yolda tekrar başarılar dileriz. Başkanımızı seçildiği günden beri biliyoruz. Yüce Allah’ın izniyle tekrar başarılı olacak ve seçilecek” dedi.

ARISOY, “YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEYİ VAAT ETMEDİK”

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Arsoy, “Sizlerin ve Zeytinburnulu hemşehrilerimizin büyük desteği ile Zeytinburnu’na hizmet etme şerefine nail oldum. Seçildiğimiz günden bugüne Zeytinburnu’muzu daha çok geliştirmek, güzelleştirmek yeni özellikler, yeni güzellikler katmak için gece gündüz çalıştık. Belediye meclis üyeleriyle, teşkilatımızla 5 yıl sonra geldiğimiz noktada verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirdik. Çünkü biz yapamayacağımız hiçbir şeyi vaat etmedik. Söz vermediğimiz halde bazısı zorunluluk bazısı imkân dolayısıyla yaptığımız birçok eser oldu. Bunlarla elbette bende sizin gibi gurur duyuyorum. Zeytinburnu’nda bugün itibarıyla silinmez izler bıraktık. Bunların hepsinin nasip olduğunu düşünüyorum. Söz gelimi Konyalı Camii… Haziran 2019’da Silivri depreminden sonra Valilik camiyi mühürleyince iş başa düştü. Camiyi yıktık. Cami etrafında kalan alanı kamulaştırdık. Birazcık genişledi ve büyüdü Allah nasip etti çok güzel bir eseri Zeytinburnu’muza kazandırdık. Sizlerden aldığımız güçle Zeytinburnu’nun öz kaynaklarıyla Yeşiltepe Mahalle’mize küçük bir külliye kazandırdık. Allah’a sonsuz şükürler olsun. Bu memlekette eser bırakmak bir nasip işi ve hiçbir nasip kendiliğinden gelmez. Burada benden büyüklerimiz var hepimiz biliyoruz. Ancak emek verir çalışırsanız o nasip sizi bulabilir. Yoksa oturduğunuz yerde nasip kimseyi bulmaz. Biz iyi niyetle ve samimiyetle emek verdik çalıştık. Hepimiz yek vücut olduk. Bütün bunlar elbette hepimizin gururu” ifadelerini kullandı.

“23 ŞUBAT CUMA GÜNÜ PROJELERİMİZİ TANITACAĞIZ”

Başkan Ömer Arısoy sözlerini şöyle sonlandırdı: “Hepinizin bildiği gibi 20 Ocak’tan itibaren Cumhur İttifakı’nın AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı olarak huzurlarınızdayım. Yine ilk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla önümüzdeki dönemde çalışacağımıza hepinizin önünde söz veriyoruz. İnşallah yine güzel işler yapacağız. Bu vesile ile 23 Şubat Cuma akşamı saat 19.30’da Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde önümüzdeki döneme ilişkin hayallerimizi, projelerimizi tanıtacağımız bir toplantımız olacak. Oraya bütün hemşehrilerimizi bekliyorum.”