14:57

29.02.2024

Zeytinburnu Gökalp Mahallesi’ni ziyaret edip esnaf ve vatandaşlarla selamlaşan Belediye Başkanı Ömer Arısoy, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Başkan Arısoy’a vatandaşlardan “Desteğimiz sizinle” sözü geldi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yerel seçimler için destek talebinde bulunduğu mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak Gökalp Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Arısoy, mahalledeki esnaflar ve vatandaşlardan 31 Mart yerel seçim için destek sözü aldı. “Desteğimiz sizinle” diyen Gökalp Mahallesi sakinleri, “Burayı zaten kazanıyoruz, inşallah İstanbul’u da alırız. Hizmetlerin kaldığı yerden devam etmesi bizler için çok önemli” şeklinde görüş belirttiler.

“YÜZLER GÜLÜYORSA TAMAMIZ”
Ziyareti sırasında bir tekstil atölyesine giren Belediye Başkanı Ömer Arısoy’u karşılayan esnaf vatandaşın gülüyor olması üzerine Başkan Arısoy, “Yüzler gülüyorsa tamamız. Allah yüzümüzü hep güldürsün, mutluluğumuz daim olsun.” temennisinde bulundu. Daha sonrasında “Pastal hazırsa birlikte atalım.” diyerek kumaş kesim masasına geçen Başkan Arısoy, atölye çalışanlarıyla birlikte kumaş kesimi yaptı.