22:06

20.02.2024

Zeytinburnu Yeni Yüzyıl Derneği (ZEYYED)’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ömer Arısoy, kendisine verilen destekler için teşekkür ederek, “Bizlere 5 yılda güzel işler yapmak nasip oldu. Gayretle, samimiyetle, inanarak çalıştık. Önümüzde yeni bir dönem var. Şimdi yeni bir heyecanla, yeni hikâyeler yazma zamanı.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Zeytinburnu Yeni Yüzyıl Derneği’ne bir ziyarette bulunan Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yeni dönem içinde yeni hayallerinin olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz 5 yıllık dönemde, sizlerin de desteğiyle Zeytinburnu’muza kalıcı eserler bırakmayı başardık. Şimdi yeni bir heyecanla yeni hikâyeler yazma zamanı. Yeni dönemde ilan edeceğimiz işleri de aynı istek ve arzuyla devam ettirmek niyetindeyiz. Destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.
Zeytinburnu Yeni Yüzyıl Derneği (ZEYYED)’nin unvanına layık işler yapan önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunun altını çizen Başkan Arısoy, ZEYYED’in bu zamana kadar tamamen kendi imkânlarıyla, özellikle gençlerin zararlı çevre ve maddelerden uzak tutulması için yaptığı etkinlik ve çalışmaların takdire şayan olduğunu kaydetti.

BAŞKAN ARISOY: “GENÇLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZI ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Türkiye’de örnek bir uygulama olarak hayata geçirilen, şehir içindeki önemli izcilik kamplarından birine ev sahipliği yaptıklarını belirten Başkan Arısoy, Zeytinburnu İzcilik Kampı’yla ZEYYED arasında önemli işbirlikleri olduğunu ifade ederek, “ZEYYED’le birlikte gençlerimiz ve çocuklarımız için çok iyi uygulamalar yapıyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız erken yaşta izcilikle tanışıyorlar. Zeytinburnu’nda yetişen izci kardeşlerimiz Türkiye İzcilik Fedarasyonu’nun kampına katılıyorlar. İleride inşallah daha iyi liderler yetiştireceğiz.” açıklamasında bulundu.

BODUR: “ÖMER BAŞKAN BEKLENİLENİN ÜZERİNDE BİR PERFORMANS GÖSTEDİ”
Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un geçtiğimiz 5 yıllık dönemde hem hizmet, hem de sosyal belediyecilik adına yaptığı çalışmaları yakından takip etme fırsatı bulduklarını dile getiren ZEYYED Başkanı Vehbi Bodur, “Başkanımızın yatırımlarından çok memnunuz. Biz Zeytinburnulular olarak beklenilenin fevkinde bir hizmet aldık. Yaklaşık 3 yıldır bizler de izcilik eğitimleri üzerinden Zeytinburnu Belediye’mizle ortak çalışmalar yürütüyoruz ve aldığımız sonuçlar bizleri, Zeytinburnulu gençlerimizi, çocuklarımızı ziyadesiyle memnun ediyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.