15:25

03.03.2024

Zeytinburnu Minibüsçüler Derneği’ne misafir olan Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçe sınırları içerisinde çalışan minibüsçüleri dinledi. Yaklaşan seçimler dolayısıyla destek isteyen Başkan Arısoy, “5 yıldır hepimiz Zeytinburnu yollarındayız, siz araçlarınıza ben yürüyerek geziyorum, beni en iyi sizler anlarsınız, bir 5 yıl daha beraber yürümek için dua ve desteklerinizi talep ediyorum.” dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Minibüsçüler Derneği’ni ziyaret etti. İlçe sınırları içerisinde çalışan hatlı minibüs sahipleri ve çalışanları ile sohbet edip, talepleri dinleyen Başkan Arısoy, yaklaşan 31 Mart seçimleri için de destek istemeyi ihmal etmedi. Başkan Arısoy, “5 yıldır hepimiz Zeytinburnu yollarındayız, siz araçlarınıza ben yürüyerek geziyorum, beni en iyi sizler anlarsınız, bir 5 yıl daha beraber yürümek için dua ve desteklerinizi talep ediyorum.” dedi.

“MİNİBÜSÇÜ ESNAFIMIZIN YANINDA OLDUK”
Zeytinburnu’nda minibüsçülük yapmanın gerçekten zor olduğuna değinen Başkan Arısoy, bugüne kadar minibüsçülerin yanında olmaya çalıştıklarını, kendilerine gelen talepleri mümkün olduğunca yerine getirmeye gayret gösterdiklerini belirtti.

“BİZİM İÇİN TEK TEMEL ŞART ZEYTİNBURNULU OLMAKTIR”
5 yıl boyunca kendilerine destek veren vermeyen herkesin, sadece ortak paydanın Zeytinburnu olduğu bilincinden şaşmadan hizmet ettiklerine işaret eden Başkan Arısoy, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Biz Zeytinburnu’nu çok seviyoruz, bütün unsurlarıyla seviyoruz. Bizlere destek veren vermeyen herkesi seviyoruz. Hiçbir şekilde ayrımcılık gözetmedik. Memleket, siyasi görüş, siyasi parti, meşrep ayrımı yaptık. Bizler için tek temel şart Zeytinburnu oldu. Güzel işler yaptık, bunların hepsini birlikte başladık. Eleştiri de bir katkıdır. Dolayısıyla diğer siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızdan gelen eleştirileri de dikkatle dinledik ve çözümler üretmeye çalıştık. Bizlere destek veren herkesin, geçtiğimiz 5 yılda olduğu gibi önümüzdeki 5 yıl boyunca da yüzlerini ağartmaya devam edeceğiz. Bütün Zeytinburnu ailesinden destek ve dua bekliyoruz.”