13:46

06.03.2024

Zeytinburnu’ndaki Sevgi Yürüyüşü serisine Merkezefendi Mahallesi’nde devam eden Başkan Arısoy mahalle sakinlerine, Cumartesi Pazarı’nı yeni inşa edecek olan kapalı pazar alanına taşıyacaklarını, aynı zamanda Merkezefendi’ye yeni bir otopark kazandıracakları sözünü verdi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un seçim öncesi ilçe mahallelerine düzenlediği geleneksel Sevgi Yürüyüşü programları tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Mahallesi’nde yürüyen Başkan Arısoy vatandaşlarla selamlaşıp 31 Mart yerel seçimleri için kendisine destek istedi. Ziyaret ettiği ve karşılaştığı herkesle sohbet eden Başkan Arısoy, karanfil ve yeni seçim beyannamesi kitapçıklarını da hediye etmeyi ihmal etmedi.

“ZEYTİNBURNU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
“Zeytinburnu’muza kazandıracağımız daha çok şey var. O yüzden daha yapacak çok işimiz var.” sözleriyle başkanlık için bir 5 yıl daha destek beklediğini ifade eden Başkan Arısoy, “2019 yılında verdiğimiz sözlerin tamamını tutmuş bir hizmetkârınız, komşunuz olarak yeniden desteğinizi talep etmek için huzurlarınızdayız, yollardayız. İnşallah sizlerin desteğiyle, Allah’ın izniyle önümüzdeki dönemde de Zeytinburnu’muza yeni eserler kazandırmak için bütün ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışacağız.” dedi.

BAŞKAN ARISOY’DAN YENİ KAPALI PAZAR ALANI, OTOPARK VE KAFE SÖZÜ
Merkezefendi Mahallesi’ndeki Cumartesi Pazarı’nı yeni inşa edecekleri kapalı pazar alanına taşıyacakları ve Merkezefendi’ye yeni bir otopark kazandıracakları sözünü de veren Başkan Arısoy, “Merkezefendi Mahalle’mizin Cumartesi Pazarı’nı yapacağımız kapalı pazar alanına taşıyacağız. Yine mahallemize yeni bir otopark kazandıracağız. Merkezefendi Mahalle’mizin otopark ihtiyacını biliyoruz. Bu saydığım işlerin projelerini çalıştık. Aynı zamanda Merkezefendi Parkı’mızın içine bir kafe yapacağız. Tıpkı Millet Bahçesi’ndeki kafe gibi. Sizlerden, büyük Zeytinburnu ailesinden dua ve destek talep ediyoruz.