15:51

05.03.2024

Zeytinburnu Sümer Mahallesi’ne “Sevgi Yürüyüşü” gerçekleştiren Belediye Başkanı Ömer Arısoy mahalle sakinleri ile selamlaşarak karanfil dağıttı. Zeytinburnu’na hizmet yolunda ikinci dönem için kolları sıvadıklarını belirten Başkan Arısoy, “Bu bir maç, biz oyuncu siz seyirci değilsiniz, hep beraber çıkıp mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullanarak, 31 Mart seçimlerinde kendisi için destek istedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy eşiyle birlikte Sümer Mahallesi’nde gerçekleşen sevgi yürüyüşüne katıldı. Mahalle sakinleri ile selamlaşıp, balkondan sarkan sepetlere karanfil bırakan Başkan Arısoy’a; Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, Ak Parti Mahalle temsilcileri, kadın kolları ve gençlik kolları görevlileri de katıldı.

“ZEYTİNBURNU İÇİN HEP BERABER MÜCADELE EDECEĞİZ”
Bir yandan 31 Mart yerel seçimleri için destek isteyen Başkan Arısoy, bir yandan da mahalle sakinlerinin dilek ve şikâyetlerini dinlemeyi ihmal etmedi. Zeytinburnu’nun ikinci döneminde yönetime talip olduğunu ve destek beklediğini ifade eden Başkan Arısoy, selamlaştığı mahalle sakinlerine “Bu bir maç, biz oyuncu siz seyirci değilsiniz, hep beraber çıkıp mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullanarak yanında olmalarını istedi.

“İLK GÜNKÜ AŞK VE HEYECANLA TEKRAR YOLLARDAYIZ”
Sümer Mahallesi’nin bir sokağında “Zeytinburnu çocuğu Ömer Arısoy“ tezahüratlarıyla karşılanan Başkan Arısoy mikrofonu alarak, “Zeytinburnu’na hizmet yolunda, ikinci dönem için, ilk günkü aşkla heyecanla yollardayız. Zeytinburnu’muza yeni özellikler, yeni güzellikler kazandırmak için hep birlikte dualarınızı, desteklerinizi bekliyoruz. Biz Zeytinburnu’nu seviyoruz, sizleri seviyoruz, aramızdaki muhabbet ve gönül bağına güveniyoruz. Zeytinburnu’muza yeni bir devlet hastanesi kazandırmak, Zeytinburnu Stadını yeniden inşa etmek için desteklerinizi bekliyoruz.” diye konuştu.