19:16

29.03.2024

Zafer Spor Kulübü’nde konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy; “Artık kampanya dönemimizin sonunda geliyoruz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ben vicdanen çok rahat bir seçime gittiğime inanıyorum. 5 yılda elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inancım tamdır.” dedi.

Seçim dönemi çalışması vesilesiyle Zeytinburnu’ndaki sokak, cadde, mahalle, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarının tamamını gezen Belediye Başkanı Ömer Arısoy beraberinde AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta ile birlikte dostlar meclisi diye adlandırdığı Zafer Spor Kulubü’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi.

“ZEYTİNBURNU’NUN HER YERİNDE BİZ VARDIK”
20 Ocak tarihinden bu yana Cumhur İttifak’ının Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı olarak sahada aktif bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Başkan Arısoy, 5 yılda Zeytinburnu’nda ayak basılmadık yer bırakmadıklarını, 20 Ocak’tan itibaren şu güne kadar da Zeytinburnu’nun tüm sokak, cadde, mahalle, esnaf, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ettiklerini belirtti. Artık bir seçim kampanya döneminin de sonuna geldiklerine dikkat çeken Başkan Arısoy, “Şimdi yavaş yavaş bir seçim kampanya döneminin sonuna geliyoruz. Dolayısıyla bugün, bu akşam biz şunları yaptık, şunları yapacağız demeyi zahit görüyorum. Burası zaten bir dost meclisi. Benden önce de söylendi. Şunu büyük bir rahatlıkla artık söyleyebilirim; 2019 yılında ilçe başkanımızla gezerken gittiğimiz birçok yerden ‘yahu seçimden seçime geliyorsunuz’ lafını çok duyduk biz. Ben o zamanda ilçe başkanımıza ‘Başkanım bir sonraki seçimde Allah nasip ederse bunu duymayacaksın” demiştim. Gerçekten de duymaması için elimizden geleni yaptık.” dedi.

“HASTANE 2026 YILININ SONUNDA HİZMETTE OLACAK”
Çok yakın zamanda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Zeytinburnu ziyareti ve hastane sözünü hatırlatan Başkan Arısoy, “Biliyorsunuz ki, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca misafirimizdi. Ben Zeytinburnu’muz için 400 yataklı bir hastanenin sözünü sizlere vermiştim. Bakan Bey dedi ki, ‘Bu 400 yetmez. Mevcutta var olan Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi’yle beraber bu kapasiteyi 1.000 yatağa çıkartmamız lazım’ dedi. Dolayısıyla bir takım görüşmeler yaptık, bazı görevleri de ona havale ederek sözleştik. 2026 yılının sonuna kadar bu hastaneyi sizlerin hizmetinize sunmayı planlıyoruz.” açıklamasında bulundu.