13:50

21.02.2024

Merkezefendi Mahallesi Ak Parti Seçim İrtibat Bürosu, Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta’nın katılımıyla açıldı.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimleri için tarihin yakınlaşmasıyla birlikte Zeytinburnu’nda seçim çalışmaları da tempolu bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Zeytinburnu’nda Ak Parti Seçim İrtibat bürolarına bir yenisini daha ekledi. Merkezefendi Mahallesi’nde hizmete giren Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta yaptı. Şenlik havasında gerçekleşen açılış törenine Ak Parti Belediye Meclis Adayları, Ak Parti İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları temsilcileri ve çok sayıda mahalle sakini de eşlik etti.

“YENİ BAŞARI HİKAYELERİ YAZMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Açılış töreninde mahalle sakinlerine seslenen Başkan Arısoy, “Zeytinburnu için yeni başarı hikâyeleri yazma zamanı” diyerek; “Çok değerli hemşehrilerim, balkonlarından iş yerlerinden bizleri dinleyen Merkezefendi Mahalle’mizin güzide insanları. Bugün buraya seçim irtibat ofisimizin açılışı için geldik. Sizlerin de destekleriyle aynı aşk ve heyecanla çalışıp, Zeytinburnu’muzu daha ileri götürmek için devam etme kararı aldık. Önümüzdeki dönemde de hizmet edip, Zeytinburnu’muzun problemlerini çözmek, kalıcı eserler bırakmak için desteklerinizi bekliyoruz. Bizim halimiz ortadadır. Geçtiğimiz 5 yıllık dönemde girmediğimiz kahvehane, dükkân kalmamıştır. Zeytinburnu bizi 2019’dan önce de tanıyordu. Son 5 yılda daha iyi tanıma fırsatı buldu. Zeytinburnu için bütün birikimimizi, gücümüzü, zamanımızı kullandık. Allah’a şükür ilçemiz için güzel sonuçlar da çıktı ortaya. Sizlerle birlikte tekrar başarmak için buradayız.” diye konuştu.