15:55

05.03.2024

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı, İç Anadolu Bölgesi Meclis Üyesi Aday Tanıtım Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

İç Anadolu Bölgesi AK Parti Meclis Üyesi Adayları Tanıtım Toplantısı Kazlıçeşme Kültür Merkezi Akdeniz Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konuşma yapan Meclis Üyesi Adayı Mesut Uçar, “1976 Zeytinburnu doğumluyum. Zeytinburnu sokaklarında doğdum büyüdüm. Aslen Konya Bozkırlıyım. Yıllarca esnaflık, pazarcılık yaptık. Hala esnaflığa devam ediyoruz. Allah izin verirse 31 Mart’ta İstanbul’a Murat Kurum’u Zeytinburnu’na da Ömer Başkanımızı kazandırmak için hepinizden destek bekliyorum” dedi.

İç Anadolu Bölgesi’nin bir diğer Meclis Üyesi Adayı Ahmet Ilgaz oldu. Ilgaz, “İnşallah 31 Mart’ta doğru işlerin doğru adamı Ömer Arısoy Başkanımızla beraber bayram yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Çankırı Ilgazlı Meclis Üyesi Adayı Yunus Küçük “Kurulduğu günden bu yana her daim desteğini AK Parti’den Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dan esirgemeyen Çankırı, Konya ve Anadolu’nun güzel insanları hepiniz hoş geldiniz. Zeytinburnu’nda kürk ve deri ithalat ihracat işleriyle ilgilenmekteyim. 2001 yılında AK Parti ile kurucu üye pozisyonunda çalıştım. Ardından 2004 yılına efsane Başkan Murat Aydınla beraber Meclis Üyeliği yapma şansını elde ettim. Ömer Arısoy gibi gönül seferberliği ile hizmet belediyecilik hikâyesi olan, güçlü derinliği olan hem siyasi hem bürokrasi geçmişi olan bir başkanla yol arkadaşlığı yapmaktan dolayı çok mutluyum. 5 yıl önce verdiği vaatlerin % 150’sini tuttu. O zaman insanlar daha iyi gördü. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Diğer ilçeleri gezerseniz Zeytinburnu’nun hizmet farkını burada görürsünüz. Gayret bizden teveccüh sizden takdir Cenabıallah’tan. Bu seçim tek derdi millete hizmet olan bizlerle kendi istikbalini düşünen diğer kesimin hak ve batıl mücadelesidir. 31 Mart’ta inşallah hizmetler katlanarak Zeytinburnu’nda gelecektir” ifadelerini kullandı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Bu akşam İç Anadolu Bölgesi’ni temsilen meclis üyesi olan arkadaşlarımızın tanıtım töreninde bir aradayız. Bu aslında bir vesile. Çankırı ve Konya’yı temsilen bizimle yol arkadaşlığı yapacak olan arkadaşlarımız için bir aradayız. Biz Büyük Zeytinburnu Ailesi’nin içerisinde AK Parti Ailesiyiz. Hep birlikte evimizi, memleketimizi, yuvamızı güzelleştirmek için çalışıyoruz” dedi