22:54

01.03.2024

Zeytinburnu’nda Doğu Anadolu bölgesini temsil edecek olan Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları’nın tanıtım toplantısı Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta’nın katılımıyla yapıldı.

Zeytinburnu Belediye Meclisi’nde Doğu Anadolu bölgesi seçmenlerini temsil edecek olan Ak Parti Belediye Meclis Üyesi adaylarının isimleri Kazlıçeşme Sanat Akdeniz Salonu’nda düzenlenen bir toplantıyla kamuoyuna duyuruldu. Duyuru toplantısına; Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Kadın ve Gençlik kolları temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda Ak Parti üyesi, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yöre dernek başkanları da katıldı.
Tanıtım toplantısında; Furkan Şit, Nur Dilek Alparslan, Mehmetcan İlgörmüş, Rıdvan Çakar, Ramazan Bağatur ve Nazif Tunç’un isimleri Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak açıklandı.

“İSTANBUL’UN PARLAYAN YILDIZI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Belediye Meclis Üyesi adaylarını tebrik eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “İnşallah el birliğiyle, güç birliğiyle ve de iş birliğiyle Zeytinburnu’muzda iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Değerli kardeşlerim, Allah nasip etti, 2019 yılında sizler destek verdiniz, Zeytinburnu’na hizmet etme şerefine erdik. Hepinizin bildiği gibi verdiğimiz tüm sözleri tuttuk. Hatta fazlasını bile yaptık. Başımız dik, alnımız ak olarak yeni bir yola çıktık. Allah bizleri utandırmasın. Bunların hepsini birlikte başardık. Şimdi yeni hizmetlerle; Zeytinburnu’nu İstanbul’un parlayan yıldızı olma yolunda yürütmek için tekrar yönetime talibiz. Bütün çabamız Zeytinburnu’nda yaşayan hemşehrilerimizin mutlu olmasıdır. Zeytinburnu’muzda yaşamı daha kaliteli bir hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Ben Zeytinburnu’ndan eminim, her şeyden önce kendi emeğime inanıyorum. Allah bizleri çıktığımız bu yolda utandırmasın.” dedi.